Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 10min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
hard-boiled eggs (see Tips)4
-
Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut into quarters1000 g
-
sea salt1 tsp
-
day old bread roughly torn150 g
-
sherry vinegar to taste30 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
454 mg
Proteína
13.5 g
Energia
1727.3 kJ /
411.3 kcal
Gordura
32.2 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pisco Sour
10min
Party popcorn
1h
Salmorejo
30min
Vegetarian Tacos
Nenhuma avaliação
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Chocolate Fondue
15min
Taramasalata
15min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Gazpacho
1h 15min
Salmorejo
10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min