Dispositivos e acessórios
Mediterraans Rozemarijnbrood
Preparação 25min
Total 1h 55min
12 portie
Ingredientes
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
211.7 mg
Proteína
8 g
Energia
1072 kJ /
256 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação