Dispositivos e acessórios
Mediterraans Rozemarijnbrood
Preparação 25min
Total 1h 55min
12 portie
Ingredientes
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
211.7 mg
Proteína
8 g
Energia
1072 kJ /
256 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Kipnuggets
40min
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Meringue spoken
12h 25min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Knapperig brood
Nenhuma avaliação