Dispositivos e acessórios
Romige snijbietsoep
Preparação 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
15.4 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
78.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ratatouille
40min
Koolsoep
50min
Soba noodle mee goreng
40min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nenhuma avaliação
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Rijstsalade
1h
Pompoen vingers
1h 30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min