Dispositivos e acessórios
Romige snijbietsoep
Preparação 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
15.4 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
78.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Rabarbertaart
55min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Confituur van ananas en gember
40min
Ananas zandkoekjes
2h
Vegan Brownies
2h 40min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min