Dispositivos e acessórios
Cantonese Custard Lava Mooncake
Preparação 1h
Total 8h 10min
12 pieces
Ingredientes
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
64.1 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
20.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
Black sticky rice pudding
9h 40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Liquid beef stock
3h 20min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Deathly gravestone cake
2h 30min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Mango, Orange and Strawberry Juice
10min
Italian sausages
40min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min