Dispositivos e acessórios
Cantonese Custard Lava Mooncake
Preparação 1h
Total 8h 10min
12 pieces
Ingredientes
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
64.1 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
20.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Ginger Fried Rice
15min
Flower Pot Egg Pudding
3h 15min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Nenhuma avaliação
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Hakka Yam Abacus
20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nenhuma avaliação
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Egg Tarts
50min