Dispositivos e acessórios
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Preparação 25min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
ui50 g
-
prei in ringetjes gesneden80 g
-
wortel in schijfjes gesneden50 g
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
kalkoenborstfilet, zonder vel in stukken gesneden (4 cm)700 g
-
currypoeder1 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
witte wijn50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst240 g
-
zout8 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 porties
Sódio
1681.7 mg
Proteína
174.8 g
Energia
10590 kJ /
2531.1 kcal
Gordura
91.5 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
19.4 g
Hidratos de carbono
229.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort food
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Nasi Goreng
40min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Frisse koolsalade
15min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Nenhuma avaliação
Veelzijdige gladde soep
45min
Verfrissende Melkdrank
5min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pasta met crème van pistache
30min
Verse Tomatensoep
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min