Dispositivos e acessórios
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Preparação 25min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
ui50 g
-
prei in ringetjes gesneden80 g
-
wortel in schijfjes gesneden50 g
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
kalkoenborstfilet, zonder vel in stukken gesneden (4 cm)700 g
-
currypoeder1 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
witte wijn50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst240 g
-
zout8 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 porties
Sódio
1681.7 mg
Proteína
174.8 g
Energia
10590 kJ /
2531.1 kcal
Gordura
91.5 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
19.4 g
Hidratos de carbono
229.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort food
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
IJs van Mango en Passievrucht
Nenhuma avaliação
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Stoofvlees
3h 10min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Nasi Goreng
40min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Zachte Appelcake
50min