Vol-au-vent op grootmoeders wijze

4.6 5 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portie

Ingredientes

  • water
    30 g
  • champignon, vers in vieren gesneden
    400 g
  • olijfolie
    20 g
  • zout naar smaak
  • zwarte peper, gemalen naar smaak
  • wortelen geschild, in stukken gesneden
    80 g
  • bleekselderij in stukken gesneden
    50 g
  • ui in 4 gesneden
    100 g
  • prei
    50 g
  • kippendijen, met vel maximaal 1000g
    6
  • verse tijm
    2 takjes
  • verse rozemarijn
    1 takje
  • zwarte peperkorrels
    6
  • laurierbladeren, gedroogd
    2
  • kippenbouillonpasta
    2 tl
  • zout
    1 snuifje
  • water maximale maatstreep niet overschrijden
    900 g
  • gemengd gehakt
    200 g
  • melk halfvol
    100 g
  • bloem
    70 g
  • roomboter
    50 g
  • peper
    ¼ tl

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 438.9 mg
Proteína 72.5 g
Energia 5114 kJ / 1222.3 kcal
Gordura 91.7 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 31.2 g
Hidratos de carbono 26.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...