Dispositivos e acessórios
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portie
Ingredientes
-
water30 g
-
champignon, vers in vieren gesneden400 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
wortelen geschild, in stukken gesneden80 g
-
bleekselderij in stukken gesneden50 g
-
ui in 4 gesneden100 g
-
prei50 g
-
kippendijen, met vel maximaal 1000g6
-
verse tijm2 takjes
-
verse rozemarijn1 takje
-
zwarte peperkorrels6
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenbouillonpasta2 tl
-
zout1 snuifje
-
water maximale maatstreep niet overschrijden900 g
-
gemengd gehakt200 g
-
melk halfvol100 g
-
bloem70 g
-
roomboter50 g
-
peper¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
438.9 mg
Proteína
72.5 g
Energia
5114 kJ /
1222.3 kcal
Gordura
91.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
31.2 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Koninginnenhapje
55min
Aalsterse Vlaai
1h
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Zeevruchtensoep
30min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Stoofvlees
3h 10min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min