Dispositivos e acessórios
Aardappel- en groentenpuree
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7 g
Energia
1041 kJ /
248 kcal
Gordura
10 g
Fibra
4.9 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
200 g prei fruiten
20min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Warme chocolademelk
10min
Groentensaus voor pasta
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Appelmoes
20min
Groentensoep
35min
Chocolademousse
3h 20min