Dispositivos e acessórios
Macaroni met ham en kaas
Preparação 25min
Total 1h 20min
8 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
764.9 mg
Proteína
18.4 g
Energia
1739 kJ /
415.6 kcal
Gordura
20.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
39.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Koninginnenhapje
55min
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Spaghetti Bolognese
40min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Kracht Muesli
25min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h