Dispositivos e acessórios
Macaroni met ham en kaas
Preparação 25min
Total 1h 20min
8 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
764.9 mg
Proteína
18.4 g
Energia
1739 kJ /
415.6 kcal
Gordura
20.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
39.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Spaghetti Bolognese
40min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Koninginnenhapje
55min
Aardappelpuree
45min
Béchamelsaus
15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Verse Tomatensoep
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Bolognesesaus
1h 15min