Dispositivos e acessórios
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
304.2 mg
Proteína
19.1 g
Energia
798.9 kJ /
190.9 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Chocolate and Peanut Protein Bombs
Nenhuma avaliação
Chinese Tea Eggs
1h
KL Hokkien Noodles
35min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Nenhuma avaliação
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Hash Browns
20min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Dairy-free pumpkin soup
30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min