Dispositivos e acessórios
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (opcional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
576 kJ /
138 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Shallot Oil
25min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Teochew Seafood Porridge
45min