Dispositivos e acessórios
Polish doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 30min
18 pieces
Ingredientes
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
17.6 mg
Proteína
4.1 g
Energia
877.4 kJ /
208.9 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
34.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamingtons
1h 10min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Honey cake
49h 30min
Frappé coffee
5min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Lamingtons
30min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Strawberry and pear pudding
Nenhuma avaliação
Chocolate truffle cake
2h 15min
Strawberry milkshake
5min