Dispositivos e acessórios
Polish doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 30min
18 pieces
Ingredientes
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
17.6 mg
Proteína
4.1 g
Energia
877.4 kJ /
208.9 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
34.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Churros
40min
Baked Doughnuts
1h
Brioche buns with cheese
2h 30min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Giant doughnuts
2h 40min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Milk bread (Challah)
2h 20min