Dispositivos e acessórios
Brioche buns with cheese
Preparação 20min
Total 2h 30min
14 piece
Ingredientes
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
184.5 mg
Proteína
9.3 g
Energia
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cheesecakes in jars
4h
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Lamington swiss roll
25h 40min
Mango pudding
12h 15min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Poppy seed strudel
3h 15min
Apple fritters
1h
Rum baba
3h
Taro bread
4h 20min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min