Dispositivos e acessórios
Squid ink pasta
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
99.6 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1015 kJ /
242.6 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black limited edition Thermomix®
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Chinese egg noodles
1h
Rosemary Salt
24h 5min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Pan-fried pork buns
2h
Singapore Laksa
55min
Caramel peach brioche
2h 15min
Chilli garlic prawns
10min