Dispositivos e acessórios
Rhubarb and Ginger Tart
Preparação 20min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
74.4 mg
Proteína
5.8 g
Energia
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Gordura
18.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
62.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Get Inspired
5 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Rhubarb
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Yule Log
3h
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Morello Cherry Brownies
1h
Lavender Shortbread
1h
Persian Flatbreads
1h 45min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Curry ketchup
30min
Gluten-free Christmas Cake
732h 30min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Lemon Drizzle Cake
1h 30min