Versões compatíveis
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 33 g
- Fibra
- 4.4 g
Receitas alternativas
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1óra 5p
Sautéed Pork with Cider
55min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Beef Bourguignon
1h 30min