Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
TM5 TM6

Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

4.3 (38 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g shallots, halved
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 60 g Seville orange marmalade
  • 1 pinch fresh thyme leaves
  • 20 g olive oil
  • 20 g balsamic vinegar
  • 50 g port
  • 550 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
  • 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
  • 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
  • ½ tsp sweet paprika
  • 30 g butter
  • 120 g milk
  • 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary

Nutrição
por 1 portion
Energia
3136 kJ / 750 kcal
Proteína
43 g
Hidratos de carbono
60 g
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas