Versões compatíveis
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 33 g
- Fibra
- 4.4 g
Receitas alternativas
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Cucumber Soup
25 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Nenhuma avaliação
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min