Dispositivos e acessórios
Fruit scones
Preparação 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
wholemeal self-raising flour plus extra for dusting280 g
-
goji berries60 g
-
dried apricots cut into halves60 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
light brown sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra to serve100 g
-
Greek-style natural yoghurt160 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
437 mg
Proteína
6.4 g
Energia
1307.9 kJ /
311.4 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
41.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Malt loaf
3 godz. 20 min
Chocolate fruit and nut squares
1 godz. 10 min
Farmhouse Fruit Cake
1 godz. 20 min
Healthy biscuits
35 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Buttermilk scones
35 min