Salmon with Ginger Tomato Sauce

Salmon with Ginger Tomato Sauce

4.2 56 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • plum tomatoes quartered (approx. 2 tomatoes)
    5 ½ oz
  • brown sugar
    1 oz
  • red wine vinegar
    1 oz
  • cilantro leaves
    ½ oz
  • ginger sliced (¼ in.)
    ½ oz
  • red chili pepper halved, de-stemmed and de-seeded, plus extra thinly sliced, to garnish
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh salmon fillets (approx. 4 oz ea.)
    4
  • water
    42 oz
  • white basmati rice
    10 ½ oz
  • broccolini
    7 oz
  • green onions thinly sliced, to garnish
    2

Nutrição por 1 portion

Energia 531 kcal / 2223 kJ
Proteína 30.7 g
Gordura 13.1 g
Hidratos de carbono 72.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...