Dispositivos e acessórios
Roasted Pork Loin (Betty)
Preparação 15min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
-
boneless pork loin (approx. 48 oz)1
-
bacon8 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
white wine12 oz
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
dried bay leaves3
-
fresh rosemary3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
white pepper2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
933 mg
Proteína
48 g
Energia
2113 kJ /
505 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Chicken Tetrazzini
40min
Shrimp Scampi
40min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min