![Roasted Pork Loin (Betty) Roasted Pork Loin (Betty)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2697d8e-5c2c-43d4-99a5-6d849fb266d5/Derivates/4472acf0-0ebb-4ca7-bad0-8b30b4bdd7d7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2113 kJ / 505 kcal
- Proteína
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 933 mg
Receitas alternativas
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min