Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (opcional) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
25 g
Energia
996 kJ /
238 kcal
Gordura
6 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Valentine's Romance
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Chicken Marsala
40 Min