Dispositivos e acessórios
Chocolate custard mille feuille
Preparação 30min
Total 8h 15min
6 portions
Ingredientes
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
232.6 mg
Proteína
8.9 g
Energia
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Gordura
35.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
22.7 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chocolate addiction
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
S'mores cupcakes
2h 40min
Chocolate ganache
20min
Choux pastry
1h
Hazelnut torte
3h 15min
Honey crème caramels
25h 55min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Chocolate volcanos
55min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Buttermilk scones
35min