
Dispositivos e acessórios
Chocolate custard mille feuille
Preparação 30min
Total 8h 15min
6 portions
Ingredientes
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Energia
569.2 kcal /
2390.5 kJ
Proteína
8.9 g
Gordura
35.3 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
22.7 g
Sódio
232.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chocolate addiction
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia