Versões compatíveis
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
ou 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
ou 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 45 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Coleslaw
10 Min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Bread Crumbs
5 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 分钟
Coconut and Apple Crumble
45 分钟
Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Cashew Chicken Stir Fry
30min