Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2222 kJ / 531 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 36 g
- Sódio
- 1082.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Mashed Potatoes
50 min
Vegetable Soup
35 min
Bolognese Sauce
1h 10 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Greek Style Pork Stew
50 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Beef Chili
1 Std. 5 Min
Chunky Beef Stew
2 Std. 10 Min