Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2222 kJ / 531 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 36 g
- Sódio
- 1082.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mashed Potatoes
50min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cod with Citrus Butter
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Chicken Marsala
40min