
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g blanched almonds
- 140 g rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 40 g arrowroot flour plus extra for dusting
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
- 1 egg yolk
- 100 g full cream milk plus extra for glazing
- jam to serve
- double cream to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 289 kcal / 1214.1 kJ
- Proteína
- 4.1 g
- Gordura
- 17.3 g
- Hidratos de carbono
- 28.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Sódio
- 169.6 mg
Receitas alternativas
Custard
10min
Butter chicken
55min
Wholegrain scones
30min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free chocolate brownie
45min