Dispositivos e acessórios
Gluten free scones
Preparação 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
169.6 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1214.1 kJ /
289 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
28.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Custard
10min
Custard
10min
Butter chicken
55min
Hommus dip
5min
Butterfly cakes
1h
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free pasta
50min