Dispositivos e acessórios
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Preparação 10min
Total 11h 10min
8 portions
Ingredientes
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.5 g
Energia
186.8 kJ /
44.6 kcal
Gordura
2.1 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Béarnaise Sauce
20min
Pistachio Ice Cream
10h 35min
Marzipan
10min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Crème caramel (flan)
3h
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5min
Quick Cheese Soufflés
45min
Pear Frangipane
1h 30min
Coleslaw
10min