Dispositivos e acessórios
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Preparação 10min
Total 11h 10min
8 portions
Ingredientes
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.5 g
Energia
186.8 kJ /
44.6 kcal
Gordura
2.1 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mint Choc Chip
8h 20min
Marzipan
10min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Duck and Pork Terrine
52h
Piped Raspberry Mousse
1h
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Rhubarb Ice Cream
36h 25min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min