Dispositivos e acessórios
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Preparação 10min
Total 11h 10min
8 portions
Ingredientes
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.5 g
Energia
186.8 kJ /
44.6 kcal
Gordura
2.1 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Spiced Red Wine Pears
45min
Quick Cheese Soufflés
45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Sloe Gin
2160h 20min
Creamy French Dressing
5min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Raspberry and Lime Mousse
5min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Caramelised White Chocolate Bark
18h