Dispositivos e acessórios
Pulled Tandoori Chicken
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30.1 g
Energia
928 kJ /
222 kcal
Gordura
9.4 g
Hidratos de carbono
4.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mexican Turkey Chilli
40min
Chicken Tagine
25min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Chicken Korma
40min
Cashew Chicken
45min
Chicken Pad Thai
20min
Turkey Burger
1h 25min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Chicken and Cauliflower Curry
45min