Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon and Leek Quiche
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing100 g
-
water ice cold65 g
-
fine sea salt½ tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
plain flour30 g
-
milk250 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
large eggs2
Filling
-
water1000 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)500 g
-
smoked salmon cut in strips (1 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
947 mg
Proteína
17 g
Energia
1636 kJ /
392 kcal
Gordura
24 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Making Memories
25 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Tomato Pie
3 godz.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min