Salmon and Fennel Risotto

Salmon and Fennel Risotto

4.6 156 avaliações
Preparação 10min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • shallots halved
    50 g
  • fennel bulb cut in pieces
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • risotto rice
    320 g
  • white wine
    100 g
  • water
    700 g
  • fish stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp fish stock paste, homemade
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • grated lemon zest
    1 Tbsp
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3 cm)
    350 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh dill chopped, for garnishing
    1 Tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1286.8 mg
Proteína 30.2 g
Energia 2728.6 kJ / 652.2 kcal
Gordura 25.6 g
Fibra 1.9 g
Gordura saturada 8.5 g
Hidratos de carbono 70 g

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