Dispositivos e acessórios
Kruidenboter flatbreads
Preparação 30min
Total 35min
8 stuks
Ingredientes
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (opcional)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
7 g
Energia
1045 kJ /
250 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dille en feta flatbread
1h 20min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Walnoot Brittle
1h 30min
Kipsatés met pindasaus
2h
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Koekjes met chocoladedragees
1h
Tandoori kip wraps
50min
Piadina uit Emilia Romagna
15min