Dispositivos e acessórios
Wit Brood
Preparação 15min
Total 3h 45min
12 porties
Ingredientes
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
396.3 mg
Proteína
7.3 g
Energia
863 kJ /
206 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Amandelcake
50min
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Drie soorten melk cake
2h
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Ciabattabroodjes
3h 30min