Dispositivos e acessórios
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Preparação 10min
Total 35min
4 stuks
Ingredientes
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Energia
1230 kJ /
294 kcal
Proteína
36 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gordura
12.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
200 g ui fruiten
20min
Runderpastei met bier
1h 40min
Pommes Dauphine
1h 40min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Aardappelgoulash
1h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Mexicaanse kippensoep
40min