Dispositivos e acessórios
Red rice
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
755.8 mg
Proteína
1.8 g
Energia
554.4 kJ /
132 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Greek Rice
1hod. 20min.
Pilau rice
30min.
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2hod. 30min.
South African yellow rice using rice mode
20min.
Red rice using rice mode
55min.
Risoni salad with artichoke and feta
25min.
Arrabbiata sauce
20min.
Red Rice
1hod. 25min.
Mediterranean Lamb Burger
45min.
Israeli couscous salad
1hod.
Tex-Mex Red Rice
1hod.
Tomato pasta sauce
40min.