Dispositivos e acessórios
Red rice
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
755.8 mg
Proteína
1.8 g
Energia
554.4 kJ /
132 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta alla puttanesca
35min
Green onion flatbreads
55min
Taco seasoning
5min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Flaky filo fingers
1h 30min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Santa Maria Dry Rub
5min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Tomato pasta sauce
40min