Dispositivos e acessórios
Red rice
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
755.8 mg
Proteína
1.8 g
Energia
554.4 kJ /
132 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Classic gin and cucumber icy poles
24h 15min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Shredded Jerk Chicken
1h 55min
Indian-style chicken burger
4h
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Paneer tikka
40min
Greek Rice
1h 20min
Rustic beef tarts
1h
Red rice using rice mode
55min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min