Dispositivos e acessórios
Summer tomato and gin pasta sauce
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
611.1 mg
Proteína
1.8 g
Energia
470.3 kJ /
112 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ginspiration
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
One whole cauliflower
45min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h 30min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Lemon Risotto
30min
Tomato pasta sauce
40min