
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 - 250 g cherry tomatoes half left whole and half cut into halves
- 50 g gin of choice (see Tips)
- 500 g vine ripened tomatoes (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste to taste (see Tips)
- 1 sprig fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)
- 2 pinches ground black pepper
- cooked pasta of choice
- fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 112 kcal / 470.3 kJ
- Proteína
- 1.8 g
- Gordura
- 7.9 g
- Hidratos de carbono
- 6.9 g
- Fibra
- 3.2 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Sódio
- 611.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Pasta alla puttanesca
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Asparagus and saffron risotto
35min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min