Dispositivos e acessórios
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
672 mg
Proteína
33 g
Energia
3778 kJ /
903 kcal
Gordura
58 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
32 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Marinated chicken with salsa
40min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Curry pork sosaties
24h 30min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Beef and feta koftas
1h 30min
Chicken Caesar pasta salad
55min