Dispositivos e acessórios
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
mozzarella cut into pieces100 g
-
water300 g
-
Brussels sprouts cut into halves250 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
garlic cloves2
-
cream cheese150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salted butter20 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
295 mg
Proteína
9.7 g
Energia
1282.9 kJ /
305.5 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
17.5 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto Cheesecake
7 Std. 20 Min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 Min
Keto bread rolls
1 Std. 15 Min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Frozen Keto Strawberry Cheesecake Fat Bombs
1 Std. 20 Min
Flourless bagels
1 Std. 40 Min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Chicken Keto Taquitos
55 Min
Keto Cheese Dinner Rolls
1 Std. 10 Min
Keto Cheddar Biscuits
30 Min
Keto Cauliflower Breadsticks
55 Min