Versões compatíveis
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Proteína
- 7.2 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 21.8 g
- Gordura saturada
- 14.1 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 94.9 mg
Receitas alternativas
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Golden latte
10min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten free plain flour
5 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Gluten free baking powder
5 min
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min