Versões compatíveis
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Proteína
- 7.2 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 21.8 g
- Gordura saturada
- 14.1 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 94.9 mg
Receitas alternativas
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Gluten free pizza base
35 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Little lemon cheesecakes
6h 20min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min