Dispositivos e acessórios
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Preparação 45min
Total 1h 25min
5 portions
Ingredientes
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
456.1 mg
Proteína
21.5 g
Energia
2686.8 kJ /
639.6 kcal
Gordura
26.5 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
81.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Better-for-you banana pancakes
30min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1h 30min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Healthy biscuits
35min
Pumpkin loaf
1h 45min
Basic berry muffins
40min
Apple cinnamon muffins
40min
Healthy banana bread
1h 15min