Dispositivos e acessórios
Steamed asparagus with caper crumbs
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
62.7 mg
Proteína
3.9 g
Energia
598.8 kJ /
142.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
5.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed greens with lemon feta
20min
Oysters Mignonette
5min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Zucchini soup
25min
Whipped egg whites
10min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min