Dispositivos e acessórios
Steamed asparagus with caper crumbs
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
62.7 mg
Proteína
3.9 g
Energia
598.8 kJ /
142.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
5.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Creamed spinach
15min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Peaches in white wine syrup
4h
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Oysters Mignonette
5min