Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Proteína
- 36.3 g
- Hidratos de carbono
- 16.2 g
- Gordura
- 12.3 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 1007.9 mg
Receitas alternativas
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Hot and sour prawn soup
45min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Fragrant pipis
30min
Sicilian prawn salad
40min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min