Fish soup

Fish soup

4.8 90 avaliações
Preparação 20min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • water
    1000 g
  • unpeeled raw prawns
    250 g
  • garlic cloves
    2
  • brown onion cut into pieces
    150 g
  • green capsicum deseeded and cut into pieces
    100 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces
    100 g
  • fresh coriander plus extra leaves for garnishing
    3 sprigs
  • tomato passata
    200 g
  • olive oil
    50 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • long red chilli thinly sliced and deseeded if preferred
    1
  • basmati rice
    60 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded
    500 g
  • skinless, firm white fish fillets
    300 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Nutrição por 1 portion

Energia 325 kcal / 1365.5 kJ
Proteína 36.3 g
Gordura 12.3 g
Hidratos de carbono 16.2 g
Fibra 2.3 g
Gordura saturada 2.6 g
Sódio 1007.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...