Dispositivos e acessórios
Zucchini and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
741 kJ /
177 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baked Spinach and Eggs
35min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Kabocha Sage Risotto
40min
Yam Gratin
30min
Orange Buttermilk Chess Pie
4h 15min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Goat Cheese Rolls
2h
Mushroom Risotto
30min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Tuna Tapenade
5min