Dispositivos e acessórios
Zucchini and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
741 kJ /
177 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Gazpacho
1h 15min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Creamed Peas and Ham
30min
Cheesy Cauliflower Tots
35min
Spinach and Feta Muffins
30min
Broccoli Mozzarella Bites
45min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cauliflower Gratin
55min