Dispositivos e acessórios
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Preparação 15min
Total 45min
9 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese1 oz
-
Gruyère cheese2 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined9
-
paprika to season, to taste
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
Sauce
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
Roma tomatoes cut into wedges6 oz
-
red bell peppers cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
paprika½ tsp
Polenta
-
water divided29 oz
-
whole milk divided9 oz
-
polenta cornmeal3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
arugula to serve9 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
430.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
649.4 kJ /
155.2 kcal
Gordura
11.4 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steam it Up in a Cup
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Two Pound Apple Pie
Nenhuma avaliação
Orange Curry Dressing
10min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Steamed Asparagus
35min
Mushroom Pâté
1h 30min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Creamed Spinach
30min
Maple Pecan Tart
1h 15min