![Simple gluten free herb gravy Simple gluten free herb gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B9BF67F4-E969-4D10-974E-A00795EBD5EB/Derivates/4815504A-5FAC-404D-AFC7-BF298FF44778.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g unsalted butter
- 1 tbsp white rice flour (see Tips)
- 1 tbsp sorghum flour
- 500 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tsp fresh herbs, finely chopped (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 419 kJ / 99.8 kcal
- Proteína
- 0.8 g
- Hidratos de carbono
- 5.4 g
- Gordura
- 8.3 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sódio
- 288.7 mg
Receitas alternativas
Apple sauce
20min
Mushroom sauce
20min
Coleslaw
10 dk
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Tomato ketchup
1h 10min
Traditional gravy
25min
Layered chicken dinner
1h 45min
Mashed potatoes
40 min
Mint sauce
5 dk
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten free sticky date puddings
1h 5 min