
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g unsalted butter
- 1 tbsp white rice flour (see Tips)
- 1 tbsp sorghum flour
- 500 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 2 tsp fresh herbs finely chopped (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 99.8 kcal / 419 kJ
- Proteína
- 0.8 g
- Gordura
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 5.4 g
- Fibra
- 0.2 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Sódio
- 288.7 mg
Receitas alternativas
Gluten free plain flour
5min
Mayonnaise
5min
Traditional gravy
25min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Gluten free pasta
50min
Cashew bread French toast
1h 40min
Rosemary and eschalot gravy
30min