Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pulled pork
- 140 g red onion, cut into halves
- 20 g olive oil
- 1 - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 20 g rice malt syrup
- 50 g apple cider vinegar
- 40 g Worcestershire sauce
- 20 g soy sauce
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 900 g pork loin, cut into cubes (3 cm)
- 1 ½ tbsp cornflour
Salad and assembly
- 1 red apple, cut into thin slices (see Tips)
- 1 fennel bulb, cut into thin slices (see Tips)
- 60 g rocket
- bread, of choice (see Tips)
- 1 avocado, flesh only, cut into thin slices
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- 1 lime, cut into wedges (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3969.8 kJ / 945 kcal
- Proteína
- 58.9 g
- Hidratos de carbono
- 56.7 g
- Gordura
- 50.8 g
- Gordura saturada
- 15.4 g
- Fibra
- 14.1 g
- Sódio
- 1811.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Sticky chicken
24h 35min
Pork san choy bau
25min
Coconut poached chicken salad
45 min
Hoisin pork bowl
30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Thai chicken wraps
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Turkey taco salad bowl
15min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Warm satay chicken salad
55min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min