Dispositivos e acessórios
Two-layer chocolate cake
Preparação 20min
Total 3h 20min
12 portions
Ingredientes
-
cashews (see Tips), for cashew icing200 g
-
water for soaking
Cake
-
extra virgin olive oil for greasing
-
zucchini cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
banana broken into pieces200 g
-
pure maple syrup150 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
eggs4
-
milk100 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
baking powder½ tsp
-
raw cacao powder (see Tips)60 g
Chocolate cashew icing
-
brown sugar80 g
-
milk60 g
-
raw cacao powder (see Tips)30 g
-
cream cheese softened and cut into cubes (3 cm)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
372.3 mg
Proteína
13.1 g
Energia
2670.5 kJ /
635.8 kcal
Gordura
38.6 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
57.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate crackle surprise
2h 30min
Six-layer cake
5h 45min
Basic vanilla cake
55min
Butterfly cakes
1h
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Banana and oat mini muffins
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic muffin mix
30min
Too easy chocolate cake
50min
Basic chocolate cupcakes
40min