Dispositivos e acessórios
Little lemon cheesecakes
Preparação 15min
Total 6h 20min
12 portions
Ingredientes
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
pitted Medjool dates (see Tips)100 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Base
-
tigernuts skinned (see Tips)100 g
-
pitted Medjool date1
-
pure maple syrup2 tsp
-
coconut oil2 tsp
-
raw cacao powder2 tsp
-
filtered water1 tbsp
Lemon filling
-
raw cacao butter150 g
-
lemon juice150 g
-
plant-based milk of choice150 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric1 pinch
-
fresh raspberries for decorating
-
fresh blueberries for decorating
-
lemon slices, for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.1 g
Energia
1280 kJ /
304.7 kcal
Gordura
23.9 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sabayon
15 min
Raw chocolate beetroot cake
2 h 15 min
Apricot apple pie
1 h 40 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Mango cheesecake
6 h 35 min
Lupini Cheese
2 h 45 min
Raw carrot cake
5 h 30 min
Choc-mint milk
15 min
Gluten free birthday sponge cake
1 h 10 min
Gluten free scones
30 min
Chocolate mousse
1 h 10 min
Gluten free lamingtons
1 h 30 min