Dispositivos e acessórios
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Preparação 10min
Total 1h 20min
24 pieces
Ingredientes
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
215 mg
Proteína
3 g
Energia
703.7 kJ /
168.2 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites (part 2)
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Versatile smooth soup
45min
Bannofee Muffin
45min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Chunky guacamole
10min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Chewy chocolate brownies
35min