Dispositivos e acessórios
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Preparação 10min
Total 1h 20min
24 pieces
Ingredientes
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
215 mg
Proteína
3 g
Energia
703.7 kJ /
168.2 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites (part 2)
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy snaps
30min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Melting moments with strawberry cream
45min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Lemonade scones
25min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chewy chocolate brownies
35min
Char siu pork bao
2h 10min