Dispositivos e acessórios
Lentil loaf
Preparação 25min
Total 1h 55min
15 slices
Ingredientes
-
brown rice170 g
-
linseed30 g
-
water1500 g
-
dried red lentils, split300 g
-
margarine vegan, for greasing
-
carrots cut into pieces300 g
-
red pepper cut into pieces150 g
-
onions cut into halves100 g
-
olive oil30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
mustard50 g
-
ketchup40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
7 g
Energia
644 kJ /
154 kcal
Gordura
4 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vibrant Vegan
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Tofu 'sour cream'
5min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Kale Meat(less) Balls
30min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegan tiramisu
3h 20min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min