Dispositivos e acessórios
Warm bulgur salad with orange dressing
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Bulgur mixture
-
red onion cut into halves and finely sliced150 g
-
water plus extra to soak1000 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
harissa paste2 tsp
-
orange zest no white pith2 pieces
-
olive oil70 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
bulgur200 g
-
orange peeled and cut into quarters1
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
caster sugar2 tsp
Salad
-
olive oil spray to fry
-
haloumi cut into slices (1 cm)180 g
-
baby eggplants cut into halves lengthways, flesh scored2
-
shelled pistachios80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves6 sprigs
-
pomegranate arils only (see Tips)1
-
fresh baby spinach60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1571.1 mg
Proteína
22.6 g
Energia
2742.4 kJ /
653 kcal
Gordura
37.6 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
50.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Lentil moussaka
3h 30min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
One whole cauliflower
45min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Mexican Quinoa Salad
30min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min