Mediterranean pastries
TM5 TM6

Mediterranean pastries

5.0 (3 avaliações )

Ingredientes

  • butter for greasing
  • 270 g puff pastry, ready rolled (approx. 24 x 40 cm)
  • 150 g medium-hard cheese, cut into pieces (3 cm) (e.g. Gruyère or Gouda)
  • 150 - 170 g canned artichoke hearts, drained
  • 60 g dried tomatoes in oil, drained
  • 200 g sour cream, 20% fat
  • 2 eggs
  • 20 basil leaves, fresh, cut into thin strips
  • ¼ tsp oregano, dried
  • ¾ tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper

Nutrição
por 1 piece
Energia
1731 kJ / 414 kcal
Proteína
14 g
Hidratos de carbono
21 g
Gordura
30 g
Fibra
5.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas