Dispositivos e acessórios
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 g
-
water to soak
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
plain flour50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
spring onion chopped1 sprig
-
cooking oil to pan-fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
242.6 mg
Proteína
10.8 g
Energia
873.4 kJ /
208.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
22.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Snapper with Spiced Oil
Nenhuma avaliação
Spanish Rice
35min
Rainbow Cake
2h 45min
Lemon Curd and Nectarine Tart
3h 40min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Kimchi Tofu Soup
35min
Baked Salmon Sushi Cups
30min
Tuna sushi rolls
1h 25min
High protein peanut banana shake
5min