Dispositivos e acessórios
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Chicken parcels
-
courgettes200 g
-
red peppers300 g
-
mozzarella diced200 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dried basil1 pinch
-
chicken breast fillets (approx. 4-6 fillets)800 g
-
vegetable salt1 tsp
-
yellow pepper150 g
-
water600 g
-
potatoes sliced400 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
plain flour30 g
-
cream, 30-40% fat30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
62 g
Energia
2113 kJ /
505 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Poultry
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Tomato rice
30min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Noodle soup
35min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h